Inleiding door de heer Johan de Pelsmaker, voorzitter Financieel Forum Vlaams-Brabant.

Eerste deel:

Het Towards Sustainability label – Een gesprek over duurzaam beleggen” door Tom Van den Berghe, Managing Director, Central Labelling Agency (CLA).

Tom Van den Berghe is gedelegeerd bestuurder bij het Central Labelling Agency, de vzw die het ‘Towards Sustainability’ label beheert.

Daarnaast is hij directeur Sustainable Finance bij Febelfin, de Belgische Federatie van de financiële sector. Naast duurzaam beleggen, is hij betrokken bij een breed scala van duurzame financieringskwesties, zoals EU-regelgeving, duurzame kredietverlening, ESG-rapportering doorbanken en ondernemingen, biodiversiteit, circulaire economie, enz.

Tweede deel:

Voorstelling Duurzaam Beleggen Academy door Siem de Ruijter, docent en onderzoeker aan UCLL. Siem de Ruijter is verbonden als docent en onderzoeker aan UC Leuven-Limburg, waar hij beleggen doceert.

Hij is ook modulevoorzitter van het postgraduaat Financial Life Planning.  Daarvoor werkte hij onder andere als relatiebeheerder beleggen bij Bacob bank en als docent aan de Hogeschool West-Vlaanderen.

Derde deel:

Panelgesprek met deelname van:

- Filip Ferrante, General Manager Corporate Sustainability, KBC Bank en Verzekering

- Guy Janssens, Head Investment Specialists, BNP Paribas Fortis Private Banking

- Lieve Schreurs, Manager Corporate Communications, Triodos Bank.

Na de uiteenzetting wordt een receptie aangeboden.

UC Leuven-Limburg campus Proximus, Geldenaaksebaan, Leuven, Belgium
Geldenaaksebaan 335
Leuven
BE

Registration is no longer possible.
Event has ended.