Het Financieel Forum West-Vlaanderen nodigt u uit op een uiteenzetting door de heer Bart Verhaeghe, voorzitter LakeSprings en voorzitter van Club Brugge.

Bart Verhaeghe (57) is een rasondernemer. Passioneel in alles wat hij doet, of het nu om vastgoed, beleggingen, voetbal of over zijn maatschappelijk engagement gaat. Verhaeghe bestudeert, analyseert en neemt actie.

Net afgestudeerd en zonder startkapitaal, liet hij Aannemingen Verelst rond de eeuwwisseling uitgroeien tot de wereldwijd actieve projectontwikkelaar Eurinpro, waarmee hij kantoorcomplexen en logistiek vastgoed bouwde. Vanuit een innovatieve benadering, waarbij vastgoed als een financieel product werd beschouwd en niet langer als bakstenen, werd Eurinpro marktleider in Europa. Het bedrijf werd in 2006 verkocht aan het Australische Macquarie Goodman.

Vandaag runt Bart Verhaeghe een familieholding die investeert in vastgoed (projectontwikkelaar Uplace), publieke en niet-beursgenoteerde bedrijven, non-profit en uiteraard ook in voetbal. Als voorzitter en meerderheidsaandeelhouder van Club Brugge liet hij de club van zijn hart uitgroeien tot een innovatief bedrijf, dat zich jaar na jaar bevestigt als marktleider in het Belgische voetballandschap en zijn internationale positie versterkt.

Van alles wat hij doet, druipt de passie en de begeestering af. Dat blijkt uit zijn verhaal. Onbevangen kijkt de Brabander naar de wereld om zich heen. Als ondernemer, maar ook als bezorgde burger, stelt hij vast dat er steeds ruimte is voor verbetering. Hij houdt daarom een vurig pleidooi voor meer lef en ambitie. Zowel bij burgers, ondernemers als overheden. Zijn visie vertrekt vanuit het geloof dat we de zaken kunnen omkeren. Voor Verhaeghe draait het daarbij om durven. Durf te veranderen, durf risico’s te nemen, durf problemen te benoemen, durf je passie te volgen, durf te leven. Maar vooral: durf te dromen!

Howest, Campus Brugge Centrum
Sint-Jorisstraat 71
Brugge
BE

Registration is no longer possible.
Event has ended.