Het Financieel Forum Antwerpen nodigt u uit op een voordracht

over de praktische toepassingen van AI in de financiële sector met David Martens, Professor Universiteit Antwerpen en Fabrice Deprez, CEO Discai.

In deze inspirerende presentaties word je ondergedompeld in de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van kunstmatige intelligentie en het ongelooflijke potentieel van ChatGPT-technologie. In hun inspirerende presentaties word je ondergedompeld in de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van kunstmatige intelligentie.

Ontdek hoe geavanceerde AI-tools de financiële sector revolutioneren met innovaties in fraude detectie, chatGPT en responsible AI. Naast de opportuniteiten  wordt er uitgebreid ingegaan op de risico’s van AI, zoals de eerlijkheid van AI binnen de financiële sector, het begrijpen van AI-beslissingen, de impact van de AI Act, en hoe van start te gaan. Welkom in een toekomst die al begonnen is.

Welkom in een toekomst die al begonnen is.

Presentaties:

20240417_FifoAntwerpen_Deprez.pdf

20240417_FifoAntwerpen_Martens.pdf

Leden Financieel Forum Antwerpen:

Het is mogelijk dat er tijdens het evenement sfeerbeelden en/of foto’s worden genomen ter illustratie en ondersteuning van de activiteiten en missie van de BFF. Deze kunnen worden gepubliceerd via diverse mediakanalen. Daarbij streven wij ernaar om die beelden en foto’s zo algemeen mogelijk te houden en geen gerichte beelden of foto’s te gebruiken, tenzij wij hiervoor uw toestemming hebben verkregen. 


Registration is no longer possible.
Event has ended.