Het Financieel Forum Oost-Vlaanderen heeft het genoegen u uit te nodigen op de inner circle met de heer Michael Anseeuw, CEO van BNP Paribas Fortis.

Als CEO van één van de toonaangevende financiële instellingen in België en Europa, zal hij zijn visie geven over enkele actuele financiële thema's en hoe deze inzichten de toekomst van de financiële sector - en meer specifiek de koers en strategie van een bank als BNP Paribas Fortis - voor de komende jaren mee bepalen. Bereid je voor op een boeiend en inspirerend gesprek met één van de drijvende krachten in de Belgische bankenwereld.

De inner circle is voorbehouden voor de bestuursleden van het Financieel Forum Oost-Vlaanderen. Elk bestuurslid kan een externe persoon meebrengen.

Graag antwoord tegen 21 september 2023.

Kostprijs per persoon: 90 euro (diner incl. aperitief en wijnen).

Gelieve eventuele voedselrestricties bij inschrijving tijdig door te geven a.u.b.

Leden Financieel Forum Oost-Vlaanderen:

Het is mogelijk dat er tijdens het evenement sfeerbeelden en/of foto’s worden genomen ter illustratie en ondersteuning van de activiteiten en missie van het Belgisch Financieel Forum. Deze kunnen worden gepubliceerd via diverse mediakanalen. Daarbij streven wij ernaar om die beelden en foto’s zo algemeen mogelijk te houden en geen gerichte beelden of foto’s te gebruiken, tenzij wij hiervoor uw toestemming hebben verkregen. 

Hotel Falligan
Kouter 172
Gent
BE

Inschrijven is niet meer mogelijk.
Event is afgelopen.