Het Financieel Forum Oost-Vlaanderen nodigt u uit op een voordracht over artificiële intelligentie met Ann Nowé, professor Artificiële Intelligentie VUB en Steven Latré, hoofd van de onderzoeksgroep Artificiële Intelligentie Imec.

Steven Latré is een toonaangevende expert op het gebied van AI-toepassingen in netwerkbeheer en communicatietechnologie. Zijn innovatieve benaderingen hebben de manier waarop we onze wereldwijde communicatienetwerken beheren en optimaliseren, drastisch veranderd.

Ann Nowé heeft uitgebreide ervaring in machine learning en multi-agent-systemen. Haar onderzoek heeft de weg geopend naar intelligente systemen die autonoom beslissingen kunnen nemen en samenwerken op manieren die voorheen ondenkbaar waren.

Deze voordracht biedt een unieke kans om te luisteren naar en te leren van de inzichten en ervaringen van deze visionairen op het gebied van AI. Of u nu een professional in de technologiebranche bent, een student die geïnteresseerd is in opkomende technologieën, of gewoon nieuwsgierig bent naar de toekomst, u zult zeker geïnspireerd worden door wat u zult horen.

Parkeren kan op de bovengrondse parking.

Presentaties: 20231114_Gent_Presentaties.pdf

NIEUW: vanaf nu zal u zelf uw attest dienen op te vragen via idloom.passport. Dit kan enkel wanneer u geregistreerd bent in idloom.passport (zie registratieformulier).

Leden Financieel Forum Oost-Vlaanderen:

Het is mogelijk dat er tijdens het evenement sfeerbeelden en/of foto’s worden genomen ter illustratie en ondersteuning van de activiteiten en missie van het Belgisch Financieel Forum. Deze kunnen worden gepubliceerd via diverse mediakanalen. Daarbij streven wij ernaar om die beelden en foto’s zo algemeen mogelijk te houden en geen gerichte beelden of foto’s te gebruiken, tenzij wij hiervoor uw toestemming hebben verkregen. 

NIEUW: vanaf nu zal u zelf uw attest dienen op te vragen via idloom.passport. Dit kan enkel wanneer u geregistreerd bent in idloom.passport (zie registratieformulier).

 

HOGENT campus Schoonmeersen, gebouw D, auditorium Daudi
Valentin Vaerwyckweg 1
Gent
BE

L'inscription n'est plus possible.
L'événement est terminé.