Het Financieel Forum Vlaams-Brabant nodigt u uit op een voordracht over de praktische toepassingen van AI in de financiële sector met Omar Mohout, Partner en Head of Digital bij Nova Reperta en Laurent Sorber, CTO en co-founder van InvestSuite en Radix.

In deze inspirerende presentaties word je ondergedompeld in de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van kunstmatige intelligentie en het ongelooflijke potentieel van ChatGPT-technologie. Ontdek hoe geavanceerde AI-tools de financiële sector revolutioneren: van fraudedetectie, klantgedrag te voorspellen, klantenservice te verbeteren en routinetaken te automatiseren tot geavanceerde financiële modellen en super-gepersonaliseerde klantervaringen. Welkom in een toekomst die al begonnen is.

Presentaties:

20231120_LaurentSorber_Publicatie.pdf

20231120_OmarMohout_Publicatie.pdf

Deze activiteit komt in aanmerking voor 1,5 vormingspunt/-uur in het kader van de bijscholing van bank- en verzekeringstussenpersonen, accountants, belastingconsulenten, boekhouders en fiscalisten.
Sinds kort dient u zelf uw attest op te vragen via idloom.passport.Dit kan enkel wanneer u geregistreerd bent in idloom.passport (zie registratieformulier).

Leden Financieel Forum Vlaams-Brabant:

Het is mogelijk dat er tijdens het evenement sfeerbeelden en/of foto’s worden genomen ter illustratie en ondersteuning van de activiteiten en missie van het Belgisch Financieel Forum. Deze kunnen worden gepubliceerd via diverse mediakanalen. Daarbij streven wij ernaar om die beelden en foto’s zo algemeen mogelijk te houden en geen gerichte beelden of foto’s te gebruiken, tenzij wij hiervoor uw toestemming hebben verkregen. 

 

ING Leuven, Bondgenotenlaan, Leuven, Belgium
Bondgenotenlaan 31
Leuven
BE

L'inscription n'est plus possible.
L'événement est terminé.