Het Financieel Forum West-Vlaanderen nodigt u uit op een ‘Pizza & Brownie’ avond met een uiteenzetting over “Is een huis nog betaalbaar?”

De woningprijzen in België zijn toegenomen na vele decennia van bijna ononderbroken stijgingen. Daardoor neemt de bezorgdheid toe over de mogelijkheid voor jongeren en gezinnen om hun eigen woning te kopen. Hoewel (jonge) gezinnen nog steeds toegang hebben tot de hypotheekmarkt, moeten ze wel een grotere financiële inspanning leveren dan vroeger.

Deze uiteenzetting, gericht aan personen die op het punt staan een eerste woning aan te schaffen, zal worden gegeven door:

Filip Dewaele, voorzitter Dewaele Vastgoedgroep, over "Tips & Tricks: hoe kan je als koper op huizenjacht gaan?".

Thomas Schepens, hoofd macroprudentieel toezicht bij de Nationale Bank van België, over "Vastgoed en financiële stabiliteit : welke maatregelen heeft de Nationale Bank van België genomen en waarom?".


Leden Financieel Forum West-Vlaanderen:

Het is mogelijk dat er tijdens het evenement sfeerbeelden en/of foto’s worden genomen ter illustratie en ondersteuning van de activiteiten en missie van het Belgisch Financieel Forum. Deze kunnen worden gepubliceerd via diverse mediakanalen. Daarbij streven wij ernaar om die beelden en foto’s zo algemeen mogelijk te houden en geen gerichte beelden of foto’s te gebruiken, tenzij wij hiervoor uw toestemming hebben verkregen. 

 

Hangar K, zaal Cannonball
Nelson Mandelaplein 2
Kortrijk
BE

L'inscription n'est plus possible.
L'événement est terminé.