Het Financieel Forum Oost-Vlaanderen nodigt u uit op een voordracht over "A great place to work: medewerkers aan zet" met Veroniek De Schamphelaere, Associate Great Place to Work en docente Vlerick School en Dirk Wouters, CEO Bank J. Van Breda.

Wat onderscheidt een écht goeie werkplek voor medewerkers van andere? Wat maakt dat medewerkers tevreden en geëngageerd aan hun werkdag beginnen? De Great Place to Work© methodologie biedt een leidraad en benoemt de hefbomen die bijdragen tot het fundament van een excellente werkplek met een cultuur van vertrouwen.

Daarnaast onthult Dirk Wouters met zijn boek 'Medewerkers aan zet' hoe je als bedrijf buitengewone medewerkerstevredenheid kunt bereiken. Bij voorkeur voorziet de directie in essentiële bouwstenen: een heldere 'purpose' als verbindende strategie, ambitieuze doelen, duidelijke waarden in de bedrijfscultuur, ondersteunend management en een HR-strategie die de motivatie, inzetbaarheid en persoonlijke groei van medewerkers bevordert.

Ontdek hoe elk element bijdraagt aan het succesverhaal achter de bekroning tot beste werkplek.

Presentaties Great Place to Work.pdf

Leden Financiaal Forum Oost-Vlaanderen:

Het is mogelijk dat er tijdens het evenement sfeerbeelden en/of foto’s worden genomen ter illustratie en ondersteuning van de activiteiten en missie van het Belgisch Financieel Forum. Deze kunnen worden gepubliceerd via diverse mediakanalen. Daarbij streven wij ernaar om die beelden en foto’s zo algemeen mogelijk te houden en geen gerichte beelden of foto’s te gebruiken, tenzij wij hiervoor uw toestemming hebben verkregen. 

Arteveldehogeschool - Campus Kantienberg
Voetweg 66
Gent
BE

L'inscription n'est plus possible.
L'événement est terminé.