Artificiële Intelligentie, met onder meer generatieve AI, heeft een bijzondere impact op bedrijven en de samenleving. Na de hype kan er nu volop gefocust worden op effectieve AI-transformaties. Jackie Janssen belicht verschillende evoluties en schetst een mogelijk AI-toekomstbeeld. Kasper Peters gaat vervolgens dieper in op de AI-mogelijkheden binnen de financiële wereld. Dr. Ine Vanoeveren, AI Music artist, voegt een extra dimensie toe met haar AI Music Performance.

Het Financieel Forum Limburg nodigt u uit op een voordracht over "Finance & Artificial Intelligence" met Jackie Janssen, Directeur Competence Center AI, Data en Analytics bij CM en Kasper Peters, FSI Consulting Partner bij Deloitte. Dr. Ine Vanoeveren, Hogeschool PXL, zorgt voor een unieke AI Music performace.

Deze activiteit komt in aanmerking voor 2 vormingspunten/-uren in het kader van de bijscholing van bank- en verzekeringstussenpersonen, accountants, belastingconsulenten, boekhouders en fiscalisten.

NIEUW: sinds kort dient u zelf uw attest op te vragen via idloom.passport.Dit kan enkel wanneer u geregistreerd bent in idloom.passport (zie registratieformulier).

20231211_Presentaties.pdf

Leden Financieel Forum Limburg:

20231211_Presentaties.pdf

Het is mogelijk dat er tijdens het evenement sfeerbeelden en/of foto’s worden genomen ter illustratie en ondersteuning van de activiteiten en missie van het Belgisch Financieel Forum. Deze kunnen worden gepubliceerd via diverse mediakanalen. Daarbij streven wij ernaar om die beelden en foto’s zo algemeen mogelijk te houden en geen gerichte beelden of foto’s te gebruiken, tenzij wij hiervoor uw toestemming hebben verkregen. 

Hogeschool PXL, PXL-NeXT-gebouw, zaal Pacioli
Elfde-Liniestraat 24
Hasselt
BE

L'inscription n'est plus possible.
L'événement est terminé.