Deel 1: Erik Joly, hoofdeconoom en hoofdstrateeg ABN AMRO over "Verandert het beleid van de Fed het beleggersspectrum?"

Hij geeft ons zijn visie op de economie, de financiële markten en het beleggersklimaat.

Erik Joly is meer dan dertig jaar actief in de Private Banking wereld in België en Luxemburg. Van opleiding is hij handelsingenieur. Daarnaast behaalde hij het diploma Licentiaat in de Handels- & Financiële Wetenschappen evenals het diplôme européen en Analyse Financière. Hij is tevens houder van een MBA van de Solvay Business School.

Hij startte zijn carrière als analist bij Private Kas Bank, waarna hij snel de overgang maakte naar beleggingsadviseur. Vervolgens bekleedde hij diverse managementfuncties bij onder andere Van Lanschot Bankiers en Bank Degroof. Sinds 2015 is hij werkzaam bij ABN AMRO. Hij is er lid van het managementteam van ABN AMRO België. Naast zijn rol als hoofd beleggingsadvies, is hij tevens CIO. 

Deel 2: Lieven Danneels, mede-eigenaar en co-CEO van de Televic Group over "Innovatie en het toenemend protectionisme in de business"

Wat zijn de uitdagingen voor ondernemingen tegen deze macro-economische en financiële vooruitzichten?

Televic ontwikkelt, produceert en installeert hoogwaardige hightech communicatiesystemen voor specifieke nichemarkten zoals passagiersinformatiesystemen en controlesystemen aan boord van treinen, communicatiesystemen voor de gezondheidszorg, conferentiesystemen voor grote ruimtes en multimedia- en e-learningoplossingen voor de opleiding van personeel en voor onderwijsinstellingen. Televic heeft zijn hoofdkantoor in Izegem, België en dochterondernemingen in Groot-Brittanië, Frankrijk, Duitsland, Bulgarije, VS en China. De groep stelt ongeveer 1000 mensen te werk (waarvan 300 in België en ongeveer 300 in R & D).

Lieven Danneels studeerde burgerlijk ingenieur aan de Katholieke Universiteit Leuven en behaalde postgraduaten Financieel Management aan VLEKHO en Bedrijfskunde aan de KU Leuven.

Location
Webinaire en ligne

L'inscription n'est plus possible.
L'événement est terminé.